KLIK PADA BANNER IKLAN

SERVIS PANTAS NAIKKAN L.I.K.E PADA PAGE NIAGA ANDA

SERVIS PANTAS NAIKKAN L.I.K.E PADA PAGE NIAGA ANDA .. 





Anda seorang peniaga online. Mempunyai PAGE NIAGA tp L.I.K.E kurang.

Kami boleh bantu anda untuk naikkan L.I.K.E PAGE anda..


KENAPA PERLUKAN L.I.K.E ?

1 - Kerana LIKE adalah PROSPEK Anda
2 - L.I.K.E PAGE yang tinggi boleh memberi KEPERCAYAAN & KEYAKINAN Pelanggan Anda.

UNTUK MEMUDAHKAN ANDA, SILA KLIK LINK DIBAWAH, untuk berurusan dgn KAMI.

https://www.facebook.com/messages/12Grab


Harga Promosi Sekarang.

1,000 L.I.K.E - RM 55
2,000 L.I.K.E - RM 105
3,000 L.I.K.E - RM 150 Free 350
5,000 L.I.K.E - RM 260 Free 450 L.I.K.E Lagi.
10,000 L.I.K.E - RM 500 Free 500 L.I.K.E Lagi

Tak perlu habiskan duit untuk iklan sana sini untuk naikkan L.I.K.E PAGE anda.

JAMINAN
- 100% manusia
- 99.98% DARI MALAYSIA.
PM KAMI DI FB SEKARANG!!!!
>>klik link bwh ni<<

https://www.facebook.com/messages/12Grab
~dapatkan sebelum harga kembali asal~

PRINTING SERVICE HP CASING dan LAIN2.


PRINTING SERVICE@12Grab


>>HAND PHONE CASING RM25

Wana casing: Black
Model yang available:
1. Iphone: 4/4s/5/5s/5c
2. Blackberry: 8520/9900/Z10
3. Samsung: Note 1/2/3, S2/3/4, S4/S3 Mini, Mega 6.3*, S advance, Y, grand

4. HTC: M7, OneX
5. Sony: Xperia Z
* Samsung Galaxy Mega 6.3 RM30


>>TAB/IPAD CASING RM35
Available model:
1. Ipad 2/3/4, ipad mini
2. Samsung Tab 7”/10.1”*
* Samsung Galaxy Tab 10.1 RM40


>>PUZZLE RM25(tanpa frame) RM35(+frame)

>>FLASK RM27

>>CAR MUG RM25

>>BANTAL RM30 -Warna Hijau/Merah -35cm x 35cm

>>PLATE RM25

>>MUG RM15

>>MOUSEPAD RM15 -22cm x 18cm

>>KEYCHAIN RM8 - Warna putih - Ceramic - Min order 5 pcs

>>BEG RM30 - Warna Hitam Putih - 43x34cm

>>TILE RM18 - 15X15 CM


PENTING!
Sila pastikan gambar yang diberi jelas untuk hasil yg memuaskan.

Pengeposan setiap isnin. Saya menggunakan poslaju. Kadar kos pos RM6++ mengikut berat (saya akan buat anggaran). Tracking no akan diberi selepas pos.

✔✔✔BERMINAT ...PM kami >>>di Facebook klik Link dibawah.
https://www.facebook.com/messages/12Grab

ATAU

EMAIL pada kami di 12grab@gmail.com

TERIMA KASIH
"ABADIKAN KENANGAN DENGAN KELAINAN"

CARAMELO ALMOND CRUNCHIES ~ DIGEMARI RAMAI ~

CARAMELO ALMOND CRUNCHIES
Sapa kata 12grab jual brg je..hehe Makanan pun ada,tp yg betul2 SEDAP & PUAS HATI je...

Ramai yang kata CARAMELO ni berhantu. Oh!!? Sebab ape?? Sebab..bile da start makan jer takley nak berhenti mengunyah..memang lupa diri..sedar2 jer dah habis sebalang...pastu mesti teringat2..seriuss! Ramai yang addicted dengan CARAMELO ni! Habis je sebalang mesti nak repeat order punye! Rasa almond, pumpkin seeds, melon seeds, sesame seeds n sunflower seeds..sedap sangat! lemak2 manis gitu! rasa crunchy and caramel yg melting dlm mulut tu buat anda rasa x puas..sgt2 sedap,,goodness in every bite..dan paling penting..ianya snek yg sihat! Juga sesuai utk perkembangan minda anak2 dan baik utk ibu2 mengandung. 

>>>>>ORDER DIBUKA SEKARANG<<<<<









"Dijamin cuba sekali nak lagi"



Tak percaya,Mmg kena cuba,Nak Cuba,kena ORDER >>
Nak order? boleh sms "caramelo" ke 013-3780404 
HARGA : RM23 sebalang (tidak termasuk postage)
atau
>>KLIK GRAB SEKARANG UNTUK ORDER<<

STICKER KERETA SYAHADAH STATIK RM50


STICKER SYAHADAH(EL)
Produk stiker kereta terhangat di Lembah Klang. 
 Menggunakan teknologi ElectroLuminescent paper(EL)

Alhamdulillah, Stok Sticker Syahadah telah kembali. 
Namun begitu tiada jualan borong memandangkan stok terhad.
Dapatkan Segera sementara stok masih ada!!!


1)STICKER KALIMAH SYAHADAH+PEDANG (4"x13" inci - statik) 

KELEBIHAN :
  • Stiker tulisan putih bertukar menjadi biru apabila brek di tekan.Cuma sambungkan ke wayar hitam dan merah di lampu brek ketiga. 
  • Stiker Syahadah(EL) ini bukan seperti stiker biasa hanya boleh dilihat siang hari sahaja pada malam tidak jelas kelihatan.
  • Stiker Syahadah(EL) ini pada waktu bila membrek tiba2 akan muncul kalimah Syahadah biru bersama lampu brek merah. 
  • Target market cukup mudah satu kereta muslim satu stiker. 

CARA PEMASANGAN :




  • Sticker Syahadah statik bersambung dengan invertor atau di sebut relay ada 2 wayar ia itu hitam dan merah.
      • Cara menyambung sticker.. Setiap lampu brek ketiga mempunyai 2 wayar iaitu hitam dan merah..boleh buka cover lampu brek ketiga
  • Potong sedikit kulit wayar tersebut sampai nampak wayar cooper di dalam kemudian sambungkan wayar yang sama warna hitam dan putih dari sticker dan balut dengan tape
  • Sticker ini dipasang dari dalam..tulisan putih menghala keluar dan tulisan putih yang akan mengeluarkan cahaya.
  • Ketika cuaca gelap atau malam waktu siang macam sticker biasa nampak putih. Sticker ini siap dengan double sided tape untuk di lekat pada cermin

DAPATKAN SEKARANG
HANYA 

RM 50 Semenanjung 

RM 55 Sabah & Sarawak
>>Harga termasuk kos POS<<

Klik "Grab Sekarang" Untuk Membuat pembelian
Grab Now
MISI MUSLIM : 1 KERETA 1 KALIMAH SYAHADAH

KOMISEN UNTUK ANDA

KENAPA NAK DAFTAR JE, TANPA DAPAT KOMISEN...

BILA DAFTARKAN SESIAPA SAJA UNTUK PERKHIDMATAN2 :
ANDA DAPAT KOMISEN !!!


APA TUNGGU LAGI, 
PELUANG EXTRA INCOME ANDA!!

Maxis Home Fibre Internet 10Mbps




     


Grab Now

Letak banner iklan anda di Blog 12grab

Langkah2..

Just emailkan 
Nama :
Alamat Blog Anda:
dan attachkan skali :
Banner 150x150

cth :


Admin akan menghubungi anda melalui email utk proses pembayaran.

Terima kasih :)



Streamyx BBD 384kbps RM 60 monthly





Special Features :
  • FREE WiFi modem with 12 months warranty.

Special Promotion :

  • Waived Installation Fee of RM88 & Activation Fee of RM75 until further notice!!!

Important Notes :
  • Streamyx is applicable for personal application only.
  • Subject to service availability.
  • Speed of service is on best effort basis.
  • Standard Streamyx & Homeline Terms & Conditions apply.
  • First bill received will include RM75 for activation; RM88 for installation (if applicable); first & second month advanced subscription fee & RM10 for stamp duty fee.

Grab Now

Streamyx BBD 512kbps RM 90 monthly



Special Features :
  • FREE WiFi modem with 12 months warranty.

Special Promotion :
  • Waived Installation Fee of RM88 & Activation Fee of RM75 until further notice!!!

Important Notes :
  • Streamyx is applicable for personal application only.
  • Subject to service availability.
  • Speed of service is on best effort basis.
  • Standard Streamyx & Homeline Terms & Conditions apply.
  • First bill received will include RM75 for activation; RM88 for installation (if applicable); first & second month advanced subscription fee & RM10 for stamp duty fee.

Grab Now

Streamyx BBD 1Mbps RM 110 monthly



Special Features :
  • FREE WiFi modem with 12 months warranty.
  • FREE Streamyx Zone ID.
  • FREE Cordless Phone.
  • FREE calls to TM Fixed Line Nationwide.
  • FLAT RATE 10sen/min to all mobile and other fixed line nationwide.

Special Promotion :
  • Waived Installation Fee of RM88 & Activation Fee of RM75 until further notice!!!

 
Important Notes :
  • Upon Streamyx activation, customer has to bring along Multimedia Confirmation Slip for the collection of their Cordless Phone at any TMpoint.
  • For Broadband & Voice Deals, customer can start enjoying call plan on the next bill date after Streamyx service is activated. It is recommended to call to TM-100 to confirm the activation of Voice Deals after 1 month of Streamyx activation. 
  • Streamyx is applicable for personal application only.
  • Subject to service availability.
  • Speed of service is on best effort basis.
  • Standard Streamyx & Homeline Terms & Conditions apply.
  • First bill received will include RM75 for activation; RM88 for installation (if applicable); first & second month advanced subscription fee & RM10 for stamp duty fee.

Grab Now
 

Ahli

BlogMalaysia.com

Kedah Blogger Community
back to top